Slungblästerreservdelar för bästa process

Tebeco är Sveriges ledande leverantör av maskiner, slitdelar och förnödenheter inom ytbehandling. Vi representerar enbart ledande tillverkare, utvalda med stor omsorg. Tebeco har en lång erfarenhet av slungblästermaskiner och förstår din process. Vi tar därför gärna en dialog för att tillsammans med dig identifiera och sedan rekommendera rätt reservdelar till just din slungblästermaskin. Vi har slungblästerreservdelar till de flesta maskinfabrikat. Oavsett vad du söker, och vilka mängder, finns det i vårt heltäckande reservdelssortiment. Ingen komponent är för liten eller för stor för oss. Effektivisera din process med:

  • Skovlar
  • Impeller
  • Fördelare
  • Slitplåtar
  • Slunghjul
  • Filter
  • Gummimattor
  • Elevatorband
  • Skopor

Slungblästerreservdelar som är välbeprövade och i ett intressant prisläge

Alla våra reservdelar är utvecklade för att tåla hög mekanisk belastning och hårt slitage från blästermedia. Reservdelarna tillverkas i Tyskland, av högkvalitativt stål och naturligtvis enligt ISO 9001. Hållbarheten har sedan 1960-talets prövats i tusentals krävande processer, bland annat hos Ovako och SSAB. Med reservdelar från Tebeco blir din process säker och kostnadseffektiv. Exempelvis undviker du oplanerade stopp, dina serviceintervall ökar och tack vare stora volymer kan vi erbjuda ett intressant prisläge.

Säker och smidig testkörning av slungblästerreservdelar

Vi har god processkännedom och våra servicetekniker kan med minimala störningar sätta upp en testmiljö och säkerställa att allt fungerar optimalt. Efter testperioden får du ett fullständigt beslutsunderlag där du tydligt kan se vilka effektivitetsvinster och besparingar du kan göra genom att samarbeta med Tebeco.

Vi servar dig med slungblästerreservdelar

Vi har ett kundoptimerat lager av reservdelar till slungblästermaskiner där de flesta artiklar finns för omgående leverans. Är det riktigt akut kan vi leverera samma dag, annars sker leverans dagen  efter beställning. Behöver ni hjälp med att byta ut slitdelar står våra servicetekniker till ert förfogande så att produktionen snabbt kan komma igång igen.

Slitdelar för slungblästermaskiner i ett riskfritt samarbete

Miljöansvar, socialt ansvar och god affärsetik ingår naturligt både i den dagliga verksamheten och i vår långsiktiga strategi.

Vår syn på ansvarsfullt företagande bygger på internationella överenskommelser och riktlinjer. Vår uppförandekod tar sikte på tre områden - människor, miljö och etik. För varje område har vi en kod, ett rättesnöre, för det förhållningssätt företaget står för och som alla medarbetare ska bidra till att uppfylla genom att tillämpa koden i vardagen.

Läs mer om vår Uppförandekod, och vad ansvarsfullt företagande innebär.

Läs mer om Tebecos reservdelar till slungblästermaskiner här eller ladda ner pdf.

För mer information kring blästerreservdelar kontakta Tebeco på info@tebeco.se eller telefon +46 (0)35-15 32 00.